Orta alana ve hücum bölgesine takviye yapacak olan Sarı-Kırmızılılar'da futbol direktörü cenk Ergün, Ada'daki görüşmelerini sürdürüyor.

Forvet hattına kulübün imkanlarına uygun olması halinde 2 tane transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray'ın listesindeki ilk isim Manchester City'den Wilfried Bony.

Fildişi Sahilli golcüyü 1 sezonluk kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Manchester City'nin istediği yıllık bedeli aşağıya çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Galatasaray, Bony transferini gerçekleştirmesi halinde alternatif bir forvet için daha girişimlerine hız verecek.

Ön libero için de savaşçı özellikli bir isim arayan Galatasaray'ın gündemine gelen son ismin Liverpool'un Brezilyalı oyuncusu Lucas Leiva olduğu öğrenildi. Galatasaray, 2007'den bu yana Liverpool forması giyen Brezilyalı oyuncu için pazarlıklarını sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın İsviçre'nin Gwatt kasabasında sürdürdüğü kamp çalışmalarında Bruma'nın performansı teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Thun ile oynanan hazırlık maçında klas bir gol atan Portekizli oyuncunun gelecek sezon takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken gelecek tekliflere ise astronomik rakamlar olmaması halinde hayır denilecek.

(Ligtv)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr