Takımın başına Alman ekolünden gelen ve deneyimli bir ismi getirmek isteyen Yalman'a, yönetimden bazı isimler Riekerink'in yeniden gözden geçirilmesini öneriyor.

Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Hollandalı çalıştırıcının takımla uyumuna dikkat çeken bazı yöneticiler, bütçe konusuna da dikkat çekiyor.

Yeni bir teknik adamın kısa sürede takımı tanıyıp adapte olmasının zor olduğunu düşünen yöneticiler, Riekerink'in düşük maaş ile takıma hizmet edeceği fikrinde. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan sarı kırmızılı ekipte Riekerink'in katkısının unutulmaması gerektiğinin altı çizilirken, Yalman'ın bu konuda fikrinin değişebileceği vurgulandı.

Alp Yalman, yurt dışında hem transfer hem de teknik direktör konusunda bazı görüşmeler yapmış ancak henüz net bir sonuç elde edilememişti. Daha önce yapılan Sportif A.Ş toplantısında Riekerink'i altyapı koordinatörü olarak görevlendiren sarı kırmızılı kulüpte Hollandalı çalıştırıcı için ilerleyen günlerin ne getireceği şu an belirsiz durumda.

Yönetimden haber bekleyen Riekerink, Galatasaray'da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu açıklamış, futbolcuların kendisini takımın başında görmek istediğini ifade etmişti.

(Eurosport)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr