Galatasaray, 6 Şubat Cumartesi günü sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde devam etti. İlk bölümü basına açık olan antrenmanda futbolcular 100 ve 200 metre üzerinden sürat ve direnç çalışması; 20 metre, 30 metre, 40 metre ve 60 metrelik mesafelere çıkılan sprint çalışmaları yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Torku Konyaspor maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği bildirildği ve çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

SAKATLARIN DURUMU
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır sahalardan ayrı kalan ve Almanya'da tedavisini tamamlayarak dönen Lukas Podolski, antrenman öncesinde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştıktan sonra antrenmanının tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Semih Kaya ve Jason Denayer, tedavilerinin ardından sahada kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde istasyon çalışması yaptı. Hamit Altıntop ise, günü adaptasyon çalışmasıyla tamamladı.

KÜÇÜK YİĞİT'E BÜYÜK DESTEK
Galatasaray'ın yaptığı antrenmanı Samsun'dan gelen 11 yaşındaki kas hastası Yiğit Emir Özen ve ailesi de izledi.
Galatasaray taraftarı ve Burak Yılmaz hayranı olan Yiğit Emir'e futbolcular özel igli gösterdi ve imzalı forma hediye etti.

DENİZLİ ROMA'YA GİDİYOR
Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı ekibin UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Lazio'nun İtalya Serie A'da lider Napoli ile bu akşam 21.45'te Roma Olimpiyat Stadı'nda yapacağı maçı tribünde izleyecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr