Mustafa Denizli’nin istifasının ardından Bülent Ünder ve Bülent Korkmaz’a teklif götüren ancak iki isimden ret cevabı alan Galatasaray yönetimi, altyapı sorumlusu Jan Olde Riekerink’i A Takımın başına getirmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılı idareciler, geçen salı gerçekleştirdiği toplantıda başkan Dursun Özbek’in kardeşi ve aynı zamanda Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Özbek ile Futbol Direktörü Cenk Ergün’e yeni teknik direktör arayışı için tam yetki verdi.

Özbek ile Ergün’ün özellikle Avrupa’da şu an takım çalıştırmayan ve sezon sonu sözleşmeleri bitecek bazı teknik adamlarla ön temas kurduğu öğrenildi. İki isim, alternatifli bir liste oluşturduğu, Galatasaray’ın yeni futbol planlamasını kabul edecek adayları yönetim kurulunun onayına sunacağı kaydedildi.

Gelecek sezonun futbol yapılanmasında takımın yaş ortalamasını 27’ye düşürmeyi planlayan ve pahalı transfer yapılmayacağını açıklayan Sarı-Kırmızılı yönetim çalışmalarına şimdiden başladı. Galatasaraylı idarecilerin, kadroya katılması düşünülen bazı oyuncularla ön kontak kurulması adına Florya’da mesai harcayan Mehmet Özbek ve Cenk Ergün’e tam yekti verdiği bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr