2013 yazında Türkiye’de düzenlenen FİFA U20 Dünya Kupası’nda yıldızı parladıktan sonra 10 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle G.Saray’a 5 yılık imza atan Bruma, yeni sezona harika bir başlangıç yaptı. 

GEÇEN SEZON İSPANYA'DA OYNADI

Geçtiğimiz sezonu İspanya ekiplerinden Real Sociedad’da kiralık geçirdikten sonra Sarı kırmızılı takıma dönen Portekizli oyuncu, kendisinden beklenen performansı sözleşmesinin 4. yılında ortaya koymaya başladı.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ

Bruma’nın yükselen grafiği karşısında Avrupa’dan taliplerinin artması sonucunda ise Galatasaray yönetimi, yeni sözleşme için kolları sıvadı.

30 MİLYON EURO BEKLENİYORDU

Ancak bu ve önümüzdeki sezon yılda 1.2 milyon Euro kazanacak olan 22 yaşındaki oyuncunun 2018’de bitecek kontratını artı 3 yıl daha uzatarak, oyuncuya zam ve serbest kalma bedelini 30 milyon Euro yapmak isteyen Özbek yönetimi, genç oyuncudan olumsuz yanıt aldı.

MANCHESTER UNITED YA DA ARSENAL

Menajeri aracılığıyla yönetime haber yollayan genç yeteneğin, “Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum” dediği öğrenildi. Portekizli yıldızın devre arasında da kendisi için harekete geçebilecek iki İngiliz kulübü Manchester United veya Arsenal’e transfer olmak istediği ve bu nedenle yeni sözleşmeye yanaşmadığı ifade edildi.

PSV 7.5 MİLYON EURO ÖNERMİŞTİ

Sezon başında PSV Eindhoven’ın 7.5 milyon Euro’luk teklifini reddeden G.Saray yönetimi, Hollanda’ya gitmek isteyen Bruma’yı takımda tutmayı başarmıştı.

YENİ KONTRAT SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ

Geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında da Cimbom’da kaldığı için pişmanlık duymadığını belirten Portekizli oyuncu, kontrat yenilemeyi düşünüp düşünmediği şeklinde gelen bir soruyu ise geçiştirerek, “Sözleşmemin sonuna kadar fayda sağlamak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

(Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr