Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Sarı-kırmızılı ekip, daha sonra beşe iki top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde sekize sekiz çift kale maç gerçekleştirildi. Sabah antrenmanı, son bölümdeki orta ve sonuçlandırma çalışmasının ardından tamamlandı.

Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bilal Kısa, kendisine hazırlanan özel program dâhilinde takımdan ayrı kuvvete dayalı bir çalışma yaptı. Wesley Sneijder, takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı özel bir idman gerçekleştirdi. Aurelien Chedjou, tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr