Forvet arayışlarını sürdüren ve Manchester City’den Bony ile Kopenhag’dan Cornelius’la temasta olan Galatasaray’a menajerler aracılığıyla Uruguaylı Gaston Rodriguez’in önerildiği öğrenildi.

Uruguay Ligi’nde Montevideo Wanderers’ta oynayan 24 yaşındaki forvet geçen sezon 27 maçta 19 gol attı, 5 asist yaptı. Rodriguez’in bonservisinin 1.5 milyon Avro seviyesinde olduğu belirtildi. Yöneticiler, oyuncunun istatistiklerinin incelenmesini isterken Rodriguez’in vatandaşı Muslera’dan da bilgi alınacak.

Galatasaray’ın 26 yaşındaki Brezilyalı forvet Pato ile ilgilendiği iddia edildi. Yöneticiler, Pato’nun menajerler vasıtasıyla önerildiğini ancak oyuncunun bazı gerekçelerle tercih edilmediğini aktardı.

Nazifoğlu A takımda Futbol şubesinden sorumlu Levent Nazifoğlu artık Sportif AŞ yönetiminde asil üye olarak görev alacak. Dışarıdan atanan üye konumundan çıkan Nazifoğlu bundan böyle demeç verebilir pozisyonda olacak.

Nazifoğlu’nun İsviçre’de süren kampta Riekerink, yardımcı antrenörler Ayhan Akman ve Orhan Atik’le toplantı yaptığı öğrenildi. Görüşmede oyuncuların kamp performansı masaya yatırıldı, transferdeki gelişmeler değerlendirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr