Galatasaray'a Eskişehirspor maçı öncesinde iki şok birden yaşadı.

Sarı-Kırmızılı ekibin kaptanı Selçuk İnan bugünkü antrenmanda sakatlandı ve çalışmayı tamamlayamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Eskişehirspor maçı öncesinde son taktik çalışması yapılırken ayağına aldığı darbe sonrası acı içinde yere yığılıp kalan yıldız oyuncu, idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Galatasaray kaptanının yapılan ilk muayenesinde arka adalesinden sakatlandığı belirlendi. Yıldızı oyuncu, Eskişehirspor maçında oynayamayacak. Selçuk'un durumu kulübün sağlık kurulunun yapacağı tetkikler ve MR'ının çekilmesinden sonra kesinlik kazanacak.

Galatasaray'ın cumartesi günü oynayacağı karşılaşmada, sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Hakan Balta da Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek.

ESKİŞEHİR MAÇI ÖNCESİ 8 SAKAT

Bu gelişmenin ardından bir kötü haber de Jason Denayer'den geldi. Belçikalı genç oyuncunun milli maçta kasığından sakatlandığı bildirilirken genç oyuncunun Eskişehirspor maçında oynayamayacağı ifade edildi.
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Eskişehir maçında forma giyemeyecek isimler şunlar: Selçuk İnan, Hakan Balta, Wesley Sneijder, Denayer, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş.

Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink sakatlıklar üzerine altyapıdan 3 futbolcuyu yarınki Eskişehir maçının kadrosuna aldığı öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr