Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray, Torku Konyaspor'u Türk Telekom Arena'da konuk etti. Golsüz eşitlikle tamamlanan mücadeleyle birlikte Cimbom'un iç sahada altı resmi maçtır devam eden galibiyet serisi son bulmuş oldu.

Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre iki değişikliğe gitti.

Denizli, Çin'e transferi gündemde olan Burak Yılmaz'ı maç kadrosuna dahil etmezken, yıldız forvet maçı tribünden takip etti.

Sarı-kırmızılı ekipte son oynanan Gaziantepspor maçının ilk 11'inde yer alan Hakan Kadir Balta sarı kart cezalısı olduğu için Torku Konyaspor mücadelesinde sahadaki yerini alamadı. Bu oyuncunun yerine savunmada Koray Günter görev yaptı.

Karşılaşma iki takım için de iyi bir hücum performansına sahne olmazken, Galatasaray ikinci yarının son bölümleri haricinde rakip kalede etkili pozisyonlar yaratmakta zorlandı.

Cimbom son 10 dakika içerisinde Umut Bulut ve Sabri Sarıoğlu ile bulduğu pozisyonları da değerlendiremeyince mücadele 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 34'e, Torku Konyaspor ise 33'e yükseltti.

Sarı kırmızılı ekip, 8 Mart 2015'te oynadığı Fenerbahçe maçından bu yana ilk kez gol atamazken, mücadelenin ilk yarısında Sinan Gümüş'ün sakatlanarak oyundan çıkması ev sahibi ekibin taraftarları adına gecenin bir diğer üzücü olayı oldu.

YASİN ÖZTEKİN PROTESTO EDİLDİ
Mustafa Denizli'nin ilk 11'de sahaya sürdüğü Yasin Öztekin, beklentileri karşılayamayınca 62. dakikada yerine Sabri'ye bıraktı. Yasin, oyuncu değişikliği için kenara gelirken taraftarların protestolarına maruz kaldı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Galatasaray taraftarı, Torku Konyaspor maçına fazla ilgi göstermedi. Bu sezon ligde gösterdiği performansla beklentileri karşılayamayan ve zirve yarışının gerisine düşen sarı-kırmızılı takımın Torku Konyaspor ile yaptığı maçta Türk Telekom Arena tribünlerinin büyük kısmı boş kaldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr