Galatasaray'ın Eurocup zaferi sonrasında gelecek sezonun kombine biletlerine büyük zam yapıldı.

Gelecek sezon Eurolig'de mücadele edecek olan Sarı Kırmızılı takımın basketbol bütçesini denkleştirmek isteyen yönetim "Court Side" saha kenarı biletlerine yüzde 1000 zam yaparak, kombine almak isteyen taraftarlarını adeta şaşkına uğrattı.

Bu sezon yıllık 3500 TL'den satılan Court Side saha kenarı biletlerini bu kez 2 yıllığına 35 bin liradan satışa sunan Dursun Özbek yönetimi, taraftarın bu kombineleri alarak basketbol şubesine destek vermesini hedefliyor. Ancak 2 yıllığına satılan kombine ilk sezon Eurolig'de geçerli olmasına karşın, ikinci sezonda Galatasaray'ın Eurolig'de olma şansının yine ligde ya da Eurolig'de şampiyon olmasına bağlı olduğu gözönüne alınırsa, kombine almayı düşünen taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşamış durumda.

Basketbol kombinesi almak isteyen çok sayıda taraftar yönetimin kombineye yüzde 1000 zam yapmasının şaşkınlık verici olduğunu ve aynı zamanda futbol kombinesi de alacak olan taraftarların bu ağır kombine fiyatına bilet alamayacaklarının altını çizdiler.

Bilindiği gibi Galatasaray Basketbol Takımı'nın başarılı coachu Ergin Ataman'da dün yapılan basın toplantısında, takımının gelecek sezon hem Türkiye Ligi hem de Eurolig de mücadele edebilmesi için en az 10 milyon dolarlık bütçeye ihtiyacı olduğuna dikkati çekmişti. Galatasaraylı taraftarlar ise hem ürün almak hem de kombine alarak basketbol takımına yardımcı olmayı hedeflerken, 35 bin liralık kombine fiyatı ile geri adım atacak hale geldi.

Bu arada NBA'in son şampiyonu Golden State'in normal sezondaki Court Side biletleri, play-off maçları hariç yıllık 6615 Dolar'dan satışa sunuluyor.

Galatasaray'ın resmi sitesinden açıklanan kombine fiyatları:

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr