Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, CEV Cup’ta yarın oynayacağı Nova KBM Branik maçı için Slovenya’ya hareket etti. Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Cihan Çintay ile oyunculardan Güldeniz Önal ve Aslı Kalaç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 

İkinci maçın daha zorlu geçeceğini belirten Cihan Çintay, "İlk maç 3-0 kazandık ama ikinci maç bence daha zor olacak. İlk karşılaşmada Maribor’un en etkili oyuncusu olan pasör çaprazı yoktu. Lig maçlarını izledik, çok formda bir oyuncu. İki set alırsak bizim için çok iyi. Turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

"ÖNAL: "İKİ SET ALMAMIZ YETERLİ"

Daha önce oynadıkları maçtan galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Güldeniz Önal, "Akşam saatlerinde bir antrenmanımız var. Burada oynanan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmıştık. İki set almamız yeterli ama biz galibiyet için sahaya çıkacağız. İyi bir mücadele olsun, kazanan taraf biz olalım. Galibiyetle dönmek önemli bir üst tur için. Hedefimiz final ve kupa. Bunun için adım adım gitmemiz gerekiyor. İyi bir ritim yakaladık, bunu orada da devam ettireceğimize inanıyorum. Şimdiden bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"İLK MAÇTA İYİ OYNADIK"

İlk maçın evlerinde oynanmasının avantaj olduğunu ifade eden Aslı Kalaç, "İlk defa oynadığımız bir takımdı. İyi bir oyun gösterdik, aynı oyunu yarın da göstermek istiyoruz. İstediğimiz gibi oynarsak yine net bir skorla Maribor’u yeneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr