Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün İtalyan ekibi Lazio'yu ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da saat 22.05'de başlayacak mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Müsabaka Tivibuspor'dan yayınlanacak.

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçın 2'sini kaybeden ve sadece 1 puan elde edebilen Galatasaray, 4.5 yıl aradan sonra geri dönüş yaptığı Avrupa Ligi'nde Lazio'yu devirmek istiyor.

Galatasaray'da Çin Ligi'ne transfer olan Burak Yılmaz'ın eksikliği sıkıntı yaratabilir. Sinan Gümüş'ün de sakatlanmasıyla hücum yollarında sıkıntı çeken Cimbom'da başka bir eksik bulunmuyor. Bununla birlikte Olcan Adın'ın sarı kart ceza sınırında olması da Mustafa Denizli'yi düşündürüyor. Olcan bu karşılaşmada kart görürse rövanş maçında yer alamayacak. Sarı kırmızılılar mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Grup aşamasını namağlup tamamlayan Lazio'da ise takımın teknik patronu Stefano Pioli, tecrübeli oyuncularını ilk 11'de oynatacağını açıkladı.
Gök Maviler'de savunmanın tecrübeli isimlerinden Stefan De Vrij ve Dusan Basta sakat oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler. Gentiletti'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. İtalyan ekibinin en önemli gol silahlarından Balde Keita da kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta kadroda yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Denayer, Chedjou, Semih, Hakan Balta, Donk, Selçuk, Sabri, Sneijder, Olcan, Podolski

Lazio: Marchetti, Konko, Hoedt, Bisevac, Radu, Parolo, Biglia, Savic, Candreva, Matri, Lulic

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr