Son karar; 1 değil, 2 forvet birden alınacak... Galatasaray transfer döneminde forvet bölgesine önemli takviyeler yapma kararı aldı. Burak Yılmaz'ın gidişi üzerine devre arasında golcü transferi yapmayan Cimbom, bu farkı kapatacak. Sarı kırmızılı yönetim, golcü transferinde listenin başında yer alan Edin Dzeko dışında bir santrfor daha kadrosuna katacak.

Dzeko'nun transferi adına temmuz ayını bekleyen Galatasaray yönetimi, Bosna Hersekli golcünün transferi olsun ya da olmasın bir forvet daha alacak.

ALTERNATİFLER DE VAR

Takviyelerin biri yıldız, diğeri de olursa maliyeti uygun, Türkiye Ligi'ni bilen ve gerektiğinde joker olarak yedekte bekleyebilecek bir golcü olacak. Galatasaray'ın bu golcü tarifi için hedefindeki isim ise daha önce girişimde bulunduğu Hugo Rodallega. Sarı kırmızılılar serbest kalma bedeli olsa dahi, Akhisar yönetiminin de onayıyla bu transferi bitirme hedefinde.Listede Edin Dzeko ve Rodallega'nın alternatifleri de bulunuyor.

UMUT BULUT 'ATEŞ HATTI'NDA

Galatasaray'da forvet konusunda alınan yeni kararlar üzerine Umut Bulut 'ateş hattı'na girdi. Geçen sezon G.Saray'da ligde 27 maçta 4 gol ve 3 asiste imza atan 33 yaşındaki futbolcunun kaderini bir anlamda İsviçre'de yapılacak hazırlık kampı tayin edecek. İki forvet transferi halinde 3. tercih konumuna düşecek olan Umut'un kamptaki performansına göre G.Saray'daki kaderi belli olacak. Tecrübeli oyuncunun 1 yıl daha sözleşmesi var.

(Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr