Geçen hafta 8 milyon Euro bonservis karşılığında Beijing Gouan Kulübü’ne transfer olan Burak Yılmaz'a, takım arkadaşları Florya'da veda yemeği düzenledi. 

Burak yemekte arkadaşlarına, “Burada kupalar, gol krallıkları kazandım. Siz olmasanız, başaramazdım. Bu pasta tatlı ama benim için hayatımın en acı pastası” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve sarı kırmızılı takımın oyuncuları dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Burak Yılmaz için veda yemeği düzenledi. Çin’in Beijing Gouan Kulübü’ne 8 milyon Euro karşılığında imza atan Burak, yaptığı konuşmayla herkesi duygulandırdı.
Sarı kırmızılı kafile, Mersin’e gitmek için Adana’ya hareket etmeden önce eski golcüsünü Florya’da ağırladı. Tesislerde masaya Burak’a özel bir pasta getirildi. Başarılı golcü de, duygulu anlar yaşatan konuşmasını yaptı.

BUGÜN TÜRKİYE’DEN AYRILIYOR
“Galatasaray’da kupalar, şampiyonluklar ve gol krallıkları kazandım. Bunların hiçbirisini siz olmasanız, yapamazdım" diyerek sözlerine başlayan Burak Yılmaz, "Türkiye’nin en büyük kulübündesiniz. Gönlüm her zaman sizinle. Galatasaray size emanet. Bu pasta tatlı ama benim için hayatımın en acı pastası” deyip, gözyaşlarına engel olamadı.
Bu arada G.Saray ile Gouan arasındaki yazışmaların dün tamamlandığı öğrenildi. 8 milyon Euro’nun peşin ödenmesi sonrası Galatasaray bu transferi KAP’a bildirecek. Burak da bugün Türkiye’den ayrılacak.

SABRİ İLK 11’DE, LUKAS PODOLSKİ SOL KANATTA

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, haftaya perşembe Lazio ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi maçının provasını Mersin İdmanyurdu karşısında yapacak. Denizli, yeni transfer Linnes statü gereği Lazio karşısına çıkamayacağı için sağ bekte Sabri’yi sahaya sürecek. Alman yıldız Podolski ise sol kanatta görev alacak.

Öte yandan Denizli, Muslera, Sabri, Yasin, Olcan ve Podolski’ye kart uyarısı yaptı. Bu isimler, Mersin’de sarı kart görürse haftaya Trabzonspor karşısında cezalı olacaklar. (Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr