Genç oyuncu transferleri günümüzde çok daha ön plana çıkarken, Galatasaray ve Feyenoord'un henüz 12 yaşındaki Singapurlu genç için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Uzak Doğu basını, Galatasaray için sürpriz bir iddiayı gündemine taşıdı. Henüz 12 yaşında olan Singapurlu genç futbolcu adayı Nur Muhammad Asis ile Avrupa'dan Galatasaray ve Feyenoord'un ilgilendiği iddia edildi.

Haberde, orta sahada görev yapan 12 yaşındaki genç oyuncunun Galatasaray ve Feyenoord tarafından yaz döneminde antrenmanlara çıkmak için davet edildiği ve iki kulübün genç ismi beğenmesi halinde akademilerine katacağı belirtildi.

HOCASI LALIC: "ONUN YETENEĞİ TANRI VERGİSİ"

Turf City Football Club Akademi hocalarından Luka Lalic de, genç oyuncunun Avrupa'da denenme fırsatını değerlendirmesi gerektiğini söylerken, Asis'in yeteneğinden "Onu izlediğinizde gerçek bir yeteneğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu öğrenilen bir şey değil, tanrı vergisi" sözleriyle bahsetti.

EYLÜL AYINDA İSPANYA'DA MeCUP'TA MÜCADELE EDECEK

Turf City Football Club, Luka Lalic'in önderliğinde Eylül ayında küçük Avrupa turuna çıkacak ve İspanya'da Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Arsenal'in de katılacağı MeCup'ta mücadele edecek. 2010 yılından bu yana İspanya'da genç takımların katılımıyla düzenlenen MeCup'ın ilk şampiyonu Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Vakfı olmuştu. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr