Firuzağa'daki gerici saldırıda dükkânı da hedef alınan plakçı Seogu Lee, Facebook'taki "Velvet Indieground" hesabından bir açıklama yaptı.

soL'un haberine göre; herkese desteği, dayanışması ve sevgisi için teşekkür eden Lee, bütün destek mesajlarını okuyamasa da herkese minnettar olduğunu söyledi. Saldırı gecesi yaşanan dehşet ve şokun yalnızca kendisini değil, müziğin gücüne inananları da etkilediğini belirten Lee, "Bu tip bir ahmaklık bizi yenemez" dedi.

Bu gaddarlığı kimsenin meşrulaştıramayacağını kaydeden Koreli işletmeci, "İyi ki, umutlarımız ve hayallerimiz daha büyük ve güçlü" ifadelerini kullandı.

Mental durumunun kötü olduğunu, beyninin uyuştuğunu hatırlatan Lee, bu nedenle sessiz kaldığını kaydetti. Lee, dükkânı kapatma planının olmadığını, kimsenin de kendisinden böyle bir şey istemediğini söyledi.

Koreli plakçı, hiçbir gazeteciyle konuşmadığını, bundan sonra konuşmayacağını söyleyerek, kendisi ya da dükkânı hakkında yapılacak haberlere inanılmamasını istedi. Lee, hiçbir zaman saldırganların Türkleri ya da Müslümanları temsil ettiğini düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Lee, yandaş basında yer alan "taciz" iddialarını da kesin bir dille reddederek, bu süre boyunca dışarıda bulunan bir tanığı olduğunu, istenirse onun ifade verebileceğini kaydetti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr