Vodafone Arena'da yapılan Divan Kurulu toplantısının sonunda üyelerin eleştirilerine cevap veren Fikret Orman'ın son açıklamalarından satırbaşları şu şekilde oldu.

"FETÖ'ye en az bulaşmış camia Beşiktaş camiasıdır"

"Yetişemediğimiz konular oluyor. Bunları değerlendiriyoruz. İstiyoruz ki Beşiktaş'a değer katacak insanlar yönetime gelsinler, başkan olsunlar. Bu kaliteyi tutturamazsak insanlar kaçarlar. Hamdolsun bütün camiaların içinde FETÖ'ye en az bulaşmış camia Beşiktaş camiasıdır."

Beşiktaş'ın borcu açıklandı... Fikret Orman'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme

"Siyasi kurum değil spor kulübüyüz"

"Bizim İnönü'nün ismini kaldırmak gibi bir niyetimiz niye olsun, biz siyasetçi miyiz? Vodafone, ismi için Beşiktaş'a senede 15-16 milyon dolar para veriyor. Vodafone ile yapılan anlaşma kıskanılan bir anlaşma. Biz İnönü'nün siyasetini değerlendirecek bir iş yapmıyoruz. Biz siyasi kurum değiliz spor kulübüyüz."

"Demirören dönemini araştırdık. Seyahat giderleri var, verilen biletler var. Veren suçlu da alan suçlu değil mi? Bu işin sonucunda bir şey çıkmayacak. 'Demirören'in verdiklerini kardeş payını yapalım' dedik. Yarısını başkan bize bağışlasın ve bir noktaya geldik. Kendisiyle uzlaştık."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr