Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş Ümraniye'de Kartal Yuvası açılışına katıldı.

Açılışta yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Mican ve Hakan Kalkavan'da hazır bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte kurdele kesen ve Kartal Yuvası'nı gezen başkan Orman, kadro dışı cezası kaldırılan Jose Sosa ve Antalyaspor ile Eto'o konusunda yaşanan polemik ile ilgili açıklamalar yaptı.

Antalyaspor'un Eto'o konusunda istediği yere başvurabileceğini söyleyen Orman, Jose Sosa'nın doğru kararı verdiğini belirtti ve Beşiktaş için hayırlı olmasını diledi.

''BURASI BEŞİKTAŞ HERKES BEŞİKTAŞ'IN NE OLDUĞUNU BİLECEK''

Başkan Fikret Orman Jose Sosa'nın önünde üç seçeneğinin olduğunu ve bunlardan Beşiktaş'ı seçtiğini söyleyerek, ''Sosa'nın doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası Şenol hocamızda olacak. Artık takım arkadaşlarıyla birlikte olacak. Futbolun içinde olan şeyler. Her zaman söylüyorum. Burası Beşiktaş, herkes Beşiktaş'ın ne olduğunu bilecek, ona göre hareket edecek. Şu anda sözleşme konusunu konuşmanın ne zamanı, ne yeri. İlk etapta Beşiktaş'ın oyuncusu ve bu bütünün bir parçası olduğunu kabul edip, arkadaşlarının yanına dönmesi lazım. Şu anki gelişmeler bu kadar" diye konuştu.

"ANTALYASPOR NEREYE İSTİYORSA BAŞVURSUN"

Eto'o ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından Antalyaspor'un Beşiktaş'ı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet edeceğini açıklamasının sorulması üzerine Orman, "Nereye istiyorlarsa başvursunlar. Bugün de tekrar açıkladık. Bir oyuncu yüzünden hiçbir camiayla kötü olmayız. Etik değerlerden kaçınmayız. Bizim bir oyuncuyla alakalı tasarrufumuz yok. Zaten ilgimiz olmadığını ifade ettik" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr