Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşanan terör olaylarını bahane ederek, takımdan ayrılmak isteyen futbolcular konusunda yönetime talimat verdi.

Beşiktaş Başkanı Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile konuştu.

Fikret Orman, "Ailelerinin endişelerini anlayabilirim. Bu tamam. Ancak bu olayları bahane ederek, ücretinde artırım isteyen veya daha fazla talepte bulunan hiç kimseye taviz vermeyin. Ne yani, şimdi oyuncu diyelim, 3'e oynuyor. Terör olayları oluyor; 5 verin. Bu düpedüz fırsatçılık. Yok öyle yağma. 5 alana 15 verince terör mü bitecek! Kaldı ki, lanet terör belası sadece Türkiye'de yaşanmıyor. Paris ve Brüksel'de de yaşandı. Amerika'da da oluyor. Bundan nemalanıp, fırsatçılık yapmasına kim olursa olsun asla taviz ve fırsat vermeyin. Bırakın istediği yere gitsin, sözleşmelerdeki karşılıklı yaptırımlar çok açık" diyerek sert çıktı.

Bir tek Quaresma!

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma hariç, diğer yabancılar havaalanında yaşanan bombalı terör olayı sonrası sözleşmesi, şartlarının düzeltilmesi aksi takdirde takımdan ayrılma durumunu menajerleri aracılığı ile kulübe bildirmişlerdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın taviz vermeyen tutumu karşısında futbolcuların nasıl tavır içine girecekleri merak ediliyor.

Mario Gomez'e...

Beşiktaş yönetimini görüşmek için tam 3 kez erteleyen Mario Gomez'e şimdi ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarih verdi. Beşiktaş'ın patronu, "10 Temmuz'a kadar görüşelim. Aksi takdirde transfer görüşmesi yapmayız, biz de önümüze bakarız" dedi.

22 Nisan'da takımdaki geleceği hakkında yönetime karar bildirmesi gereken Mario Gomez, üç kez ek süre talebinde bulunmuş, daha sonra da Euro 2016 sonrasına randevu vermişti. Ancak Alman oyuncunun İtalya maçında sakatlanıp, şampiyonaya veda etmesi üzerine yönetim harekete geçti.

Alman yıldız Mario Gomez'e, 10 Temmuz'a kadar kendilerine kesin dönüş yapmasını, aksi takdirde transfer görüşmelerinin bu tarihten sonra yapılmayacağı bilgisi iletildi.

EN GEÇ 20 TEMMUZ'A KADAR...

Beşiktaş 20 Temmuz'daki yeni sezon hazırlık kampına kadar Mario Gomez konusunun netleşmesini istiyor. Bu konuda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de son derece ısrarcı olduğu ifade ediliyor. Güneş'in her fırsatta yönetime, "Forvet konusunu erken çözmenin geride kalan sezonda ne kadar önemli olduğunu gördük" diyerek ısrarını dile getirdiği ifade ediliyor. (fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr