Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda takımdan ayrılmanın planlarını yapan Mario Gomez hakkında önemli açıklamalar yaptı. Fiorentina'da kariyeri yokuş aşağı giden Gomez'in Beşiktaş'ta yeniden futbol dünyasının gündemine geldiğini hatırlatan Orman "Biz Alman Milli Takımı'nın santrforunu almadık. Alman Milli Takımı'na santrfor verdik. Kararı kendisi verecek ama Beşiktaş'tan ayrılırsa buradaki atmosferi özleyecektir" dedi.

"OĞUZHAN'I BIRAKMAYACAĞIZ"

Bu sezon gösterdiği performansla takımın başarısında önemli rol oynayan Oğuzhan'ı kadroda tutmak istediklerini söyleyen Fikret Orman "Oğuzhan'ı bırakmayı düşünmüyoruz. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Oğuzhan önemli bir oyuncumuz. Çok kişilikli bir takımız. Olcay, Cenk, Kerim, Gökhan, Necip... Hepsi çok karakterli oyuncular. Bu durum da bize başarıyı getirdi" diye konuştu.

"ÇOK EMEK VERDİK"

4 yıl önce göreve başladığı dönemde kulübün içinde bulunduğu durumu hatırlatan Orman "O dönemde bugün yaptıklarımızı yapacağımızı söylesek bize gülüp geçerlerdi. Şimdi stadını yapmış ve şampiyonluk için gün sayan bir kulübüz. Çok emek verdik. Herkesin bu başarıda payı var. Samet Aybaba ve Slaven Bilic de takıma önemli katkı yaptı. Şenol Hoca ile en yüksek noktaya ulaştık. Bir süredir günde sadece 3-4 saat uyuyorum. Şampiyon olunca güzel bir uyku çekeceğim" dedi.

Fikret Orman, devre arasında takıma katılan Denys Boyko'nun iyi bir kaleci olduğunu ve önümüzdeki sezon takıma büyük katkısı olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr