Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’e teklif yaptıklarını ilk kez açıkladı.

Başkan Fikret Orman, uzun süredir Gökhan Gönül’ü istediklerine ilişkin haberlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Fikret Orman NTVSpor’a yaptığı açıklamasında Gökhan Gönül’e olan ilgilerini doğrulayarak “Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Olmazsa da alternatiflerimiz var” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman TFF Mali Genel Kurulu sonrasında ayrıca TRT mikrofonlarına da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Orman’ın açıklamaları:

“4 HAKEME İNDİRMEK DOĞRU”

“4 hakeme indirilmesini doğru buluyorum. Fazla hakem pozitif etki yapacakken negatif etki yaptı. Hakem görmediği zaman yardım alıyor bu sefer daha fazla kaos çıkıyordu. Ne kadar az insan, o kadar az problem. Bunu yapmalarının bir stratejisi vardır. İyi niyetli olursa çok daha çabuk sonuca ulaşırız diye düşünülüyor”

“VİDEO HAKEM OLAYINI DESTEKLİYORUM”

“Video hakem olayına sıcak bakıyorum. Kandırdı mı kandırmadı mı, ofsayt mı değil mi kameralardan 50 açıdan görülebiliyor. Uygulaması nasıl olur bilemiyorum.”

“TRANSFER POLİTİKAMIZ GEÇEN SENEKİ GİBİ”

“Transfer politikamız geçen seneki gibi. Ayağımız yere basarak. Emin adımlarla. Geçen seneyi çokiyi anımsıyorum. Fenerbahçe şunu alıyor, Galatasaray şunu alıyor dediler. Biz emin adımlarla gittik. Transferlerimiz çok başarılı oldu ve karakterlerinmi ortaya koydular. Sonucunda Beşiktaş şampiyon oldu. Sakin, bütçemize, karakterimize uygun oyuncularla devam edeceğiz. 8 Temmuz’da 1. kamp dönemine girecek tesislerde. 1 haftadan sonra Avusturya’ya gidecekler. Takımın kampa gitmesine 37 gün var. Transferi bugünden bitirmeye gerek yok. Ben doğru transfer yapmak istiyorum.”

“MARIO GOMEZ’E SÜRE VERDİK”

“Mario Gomez’e ay sonuna kadar süre verdik. Şuanda bizimle sözleşmesi yok. Milli Takımına konsantre olması lazım haklı olarak. İmza attırmak istiyorum”

“FENERBAHÇE BAŞKANINA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM”

“Fenerbahçe büyük bir camia. Fenerbahçe başkanının açıklamalarından dolayı cevap verip polemik yapmaya gerek yok. Kontra şeyleri söyleyebilirim ki, söylemek istemiyorum”

MİLLİ TAKIM DEĞERLENDİRMESİ

“Milli oyuncularımızdan performans ve sakatlanmamalarını istiyoruz. Heyecanla orada olacağız. Kuralar zor. Rakiplerimizle zor maçlar oynayacağız. Hırvatların oyuncuları özellikle heryerde oynuyorlar. İspanyolları konuşmaya gerek yok. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi finalini oynayan iki takım da İspanyol. Kolay değil yani. Oğuzhan var, Cenk var, Olcay’ın da performansını yükselteceğini düşünüyorum. Keşke Töre’de olsaydı” (sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr