Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Kartal Yuvası’nın “sonbahar” defilesinde basın mensuplarının karşısına çıkaarak iddialı açıklamalarda bulundu.
“Galatasaray derbisini kazanmamız, puan olarak şampiyonluğumuzu garantilemez ancak psikolojik olarak büyük rahatlık sağlar" diyerek sözlerine hafta sonu oynanacak derbi ile başlayan Orman, "Şampiyonluğa çok yakınız; elimizi uzatsak, dokunacak gibi. Ancak ben matematiksel olarak garantilemeden şampiyonuz demiyorum” sözlerini sarfetti.

AVRUPA HAYALİ

En büyük hayalinin 3 yıl içinde Beşiktaş’ın Avrupa’da final oynamasını görmek olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Bazıları bunu hayal olarak görebilir. Stat yapacağım dediğimde de buna hayal diyenler vardı. Sonuç ortada” dedi.
Takımın başarısıyla Kartal Yuvası’ndaki ürün satışının doğru orantılı gittiğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, “Göreve geldiğimizde Kartal Yuvası sayısı 22’ydi. Bunu 75’e çıkardık. Bir yıl içinde de 100’e ulaştırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

GOMEZ'İN GELECEĞİ

Başkan, Mario Gomez’in önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak da, “Kalacağını düşünüyorum. Burada çok mutlu ve başarılı. Daha da başarılı olabilir. Buradaki formuyla tekrar Alman Milli Takımı’nın değişmez isimlerinden oldu” yorumunu yaptı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr