Spor Toto Süper Lig’de 1 maç eksikle zirvenin bir puan gerisinde Beşiktaş'da Başkan Fikret Orman, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Beşiktaş’a şampiyonluğu getirecek formülü belirleyen Orman, “100’üncü yılda olduğu gibi şampiyonluğa çok yakınız. Son on hafta çok önemli. Eğer bu süreci iyi idare edersek istediğimiz başarıyı yakalarız” ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, stat konusundan diğer camialarla olan ilişkilerine kadar birçok konuyla ilgili olarak da değerlendirmede bulundu. İşte o sözler...

‘Avustralya’dan Amerika’ya...’

“Beşiktaş’ta transferler hiç bitmez. Önümüzdeki yıl, hatta daha sonraki yıllar için çalışmalarımız var. Allah da yardım ediyor. İşlerimiz düzgün gidiyor. Burası büyük bir camia. Beşiktaş markası dünyanın her yerinde biliniyor. Kulübümüzün üstünde güneş batmıyor. Avustralya’dan Amerika’ya her yerde derneklerimiz, üyelerimiz, sempatizanlarımız var.”

‘Polemik yaratmak istemiyoruz’

“Sadece kendi kulübümüze bakıyoruz. Diğer rakiplerimize elbette saygımız sonsuz. Ancak kimse ile polemik yaratmak gibi düşüncemiz yok. Bir Beşiktaşlı duruşumuz var. Medenice her konuları ilk ağızdan konuşup sorunları çözmeye çalışıyoruz. Elbette bunu yaparken hatalarımız da oluyor. Düzeltiyoruz.”

‘Takımımız pırıl pırıl’

“Hepsi genç, pırıl pırıl bir takım var. Başında da futbolculuk ve antrenörlük kariyeri mükemmel olan bir hoca ve ekibi mevcut. Biz yönetim tarafındayız. Teknik, taktik, oyun ve sistem gibi konular bizim işimiz değil. Herkes görev alanı içinde üstüne düşeni yapıyor. Sorumluluk alanında çalışıyor. Bu da bize başarı getirecek.”

‘Gecem gündüzüm statta’

“Stat benim için çok önemli. Gecem gündüzüm orada geçiyor. Artık açılış programı üstünde duruyoruz. Büyük emekler sarf ettik. Başta Ahmet Nur Çebi olmak üzere yönetici arkadaşlarımın hepsinin inanılmaz katkısı var. İnşallah şampiyonluk turunu yeni stadımızda atacağız.”

‘Algı yaratanlara gülüyoruz’

“Bazı çevreler algı yaratmak istiyor. Federasyon Başkanı ve yönetiminin çoğu Beşiktaşlı diye... Baksınlar Yıldırım Demirören dönemlerinde Beşiktaş, kaç şampiyonluk ve kupa kazanmış. Bunlar boş şeyler. Gülüp geçiyoruz.”

‘Tepeden tırnağa hedef belli’

“Gomez ile anlaşmamız iki yıllık. İki taraftan biri isterse ayrılık olur. O da sadece geldiği kulübe dönebilir. Gomez burada mutlu. Takımdaki bütün futbolcular da öyle. Sezon sonu elbette değerlendirme olacak. Ancak şu üç aylık dönemde tepeden tırnağa şampiyonluk konusunda kenetlendik. Allah utandırmasın.” (Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr