Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında son yıllarda yaşanan transfer savaşı bu sezon da sıcaklığını koruyor. Siyah-Beyazlılar'ın ilgilendiği Diego ve Robin van Persie için sonradan devreye giren Sarı- Lacivertliler fiyat yükseltmiş Kartal devre dışı kalmış ve iki oyuncu da F.Bahçe'ye gitmişti.

Bu transfer döneminde de Beşiktaş'ın Gökhan Gönül ile el sıkışmasının ardından Fenerbahçe yeniden harekete geçti. Sarı-Lacivertli yönetim Beşiktaş'ın da listesinde olan Martin Skrtel, Nicolas N'Koulou, Ben Arfa ve son olarak Serdar Aziz'e talip oldu

'KULÜBÜN PARASINI SOKAĞA ATMAM'

Bu gelişmelerin ardından başkan Fikret Orman yönetici arkadaşları ile bir görüşme yaptı. Fenerbahçe'nin bu tutumu karşısında sakinliğini koruduğu öğrenilen Orman'ın "Kim ne yaparsa yapsın biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Diego ve Van Persie'yi almadık, sonuçta ne oldu. Biz kar ettik, onlar zarar etti. Hem de iki oyuncunun performansları ortada. Şimdi de aynı şeyi yapıyorlar. Yapmaya devam etsinler, ne yaparsa yapsınlar hiç önemli değil. Dünya kadar para verecek halimiz yok. Kulübün parasını sokağa atmam. Onlar o oyuncuları alırsa biz de başka futbolcular buluruz" dediği öğrenildi.

(Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr