Fenerbahçe’nin sahasında Osmanlıspor’a takıldığı haftada Kasımpaşa’ya yenilerek şampiyonluk yarışında büyük fırsat tepen Beşiktaş’ta, Vodafone Arena’yı sürekli gündemde tutup, takımın motivasyonunu bozmakla eleştirilen Başkan Fikret Orman bu yorumlara şaşırdığını söyledi. Başkan Orman, Vodafone Arena çapında bir stadın konuşulmasının çok normal olduğunu dile getirdi.

Eleştirileri anlamakta zorlandığını kaydeden Orman, “Yazılı ve görsel bütün medya statla ilgili günlerdir benden röportaj talep ediyor. Ben de kimseyi kırmadım ve davetleri geri çevirmedik. Kaldı ki böyle bir stat her zaman konuşulur. Anlamadığım şey nasıl oluyor da stadı konuşmak takımın motivasyonunu bozuyor. Kasımpaşa maçında kale çizgisinden dönen top oldu. Atiba’nın vuruşu son anda kurtarıldı. Vodafone Arena’nın konuşulması mı mağlubiyeti getirdi? Kasımpaşa maçını alsaydık bizim için bugün hem stadı bitirdiğimiz hem de puan farkını açtığımız için çok daha farklı şeyler konuşulacaktı. Ne diyeyim ki? Konuşmak isteyen konuşsun engelleyecek değiliz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı, Kasımpaşa yenilgisi yüzünden şampiyonluğun zora girdiği yorumlarına katılmadığını da söyledi.

"GÜVENİMİZ SONSUZ"

Fikret Orman, “Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecektir. Biz bir mağlubiyetle yıkılacak takım değiliz. Tabii ki önemli bir avantajı kaçırdık ama kendi işimize bakmaya devam edeceğiz. Futbolcuların maçtan önce Vodafone Arena’yı gezmesi nedeniyle motivasyonun dağıldığı eleştirilerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. Beşiktaş’ın futbolcusu bu kadar mı basiretsiz ki bu durumdan etkilensin. Yapmayın, etmeyin. Büyük takımlar böyle şeylerden asla etkilenmezler. Bizim hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Camia olarak şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Tek düşüncemiz şampiyonluk” dedi. (Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr