Daha önce Milasspor'dan kaleci Ali Tokat ve Tokatspor'dan Oktay Pop'u renklerine bağlayan lacivert beyazlılar, 26 yaşındaki forvet oyuncusuyla iki yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra Kartal Belediyespor, Maltepespor, Batman Petrolspor, Çorum Belediyespor, Kartalspor ve Karagümrük'te oynayan Emir, geçen sezon Büyükçekmece Tepecikspor'da 32 lig 9 kupa maçında forma giyip 8 gol attı.

Kulüp Başkanı Okan Uysal, Emir Gökçe'nin yanı sıra Anadolu Üsküdar'dan Nurettin Çağlar'la da anlaştıklarını, bu oyuncuya da hafta içinde imza attıracaklarını açıklarken şunları söyledi:
"Geçen sezonun kadrosunu büyük ölçüde koruduk. Yeni sezonda ücretinde indirim yapmasını talep ettiğimiz kaleci Metin gitmek istediğini bildirdi, biz de gerekli bonservis ücretini getirmesi halinde kendisine kolaylık yapacağımızı söyledik. Görüşmelerimiz devam ediyor. 24 Temmuz'da Muğlaspor ile ilk hazırlık maçını oynayacağız. Bu müsabakada tesbit edeceğimiz eksiklere göre gerekli adımları atacağız."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr