Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6. ve son maçında bu akşam Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Antalya'da taraftarlarca karşılandı. Taraftarlar hayatını yitiren amigo Sefa'ya vefasızlık yapıldığını belirterek, açtıkları pankartlarla sitem etti.
Tezahüratlarla takımı destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, hayatını kaybeden amigo Sefa'ya kulübün vefasızlık yaptığını öne sürerek sitemde de bulundu. Taraftarlar 'Nerede insanlık nerede vefa, hepinizden efsane ağabeyimiz Sefa', 'Son reis Sefa reis' yazılı pankart astı.
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçında kale arkası tribününün tamamında kareografi yapılmasına izin vermiş, taraftarlar siyah kağıtlar açarak ve Amifgo Sefa'nın resmi ile bir de "Sonuna kadar seninleyiz" yazısı açmıştı.

FENERBAHÇE GENÇLERLE GELDİ
Çoğunluğu 21 yaş altı takımda yer alan futbolcularıyla Antalya'ya gelen Fenerbahçe'nin 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:

Erten Ersu, Anıl Demir, Michal Kadlec, Egemen Zengin, Mehdi Akgül, Savaş Polat, Yasir Subaşı, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Muhammed Samed Karakoç, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Lazar Markovic, Semih Ergül, Aziz Ceylan.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr