Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu ve İstanbul’a getirdiği Hollandalı oyuncu Gregory van der Wiel, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“İstanbul ve Fenerbahçe’yle ilgili çok iyi bir izlenim edindim" diyerek sözlerine başlayan Hollandalı, "Buraya çok güzel duygularla geldim. Görüşmeye başladığım günlerden bugüne kadar Fenerbahçe taraftarının hakikaten çok muazzam sevgisiyle karşılaştım. Beni çok etkiledi. Fenerbahçe’de oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Hollandalı oyuncu Fenerbahçe hakkında da,“Gelmeden önce çok fazla bilgi sahibi değildim ama bu süreçte Dirk Kuyt’la çok görüştüm. Defalarca görüştüm kendisiyle. O da her zaman Fenerbahçe’nin harika ve mükemmel bir kulüp olduğunu ve düşünmeden gitmem gerektiğini söyledi. Onun yanında Amsterdam’da da çok fazla Türk arkadaşlarım, dostlarım var. Onlarda Fenerbahçe’nin çok harika bir kulüp olduğunu söyledi. Yani herkes çok olumlu, çok pozitif konuştu. Gördüklerim üzerine Fenerbahçe Türkiye’nin açık ara en harika kulübü” diye konuştu.

En büyük hedefini; “Bütün yüreğimle bu kulüp için savaşmak istiyorum” diyerek açıklayan Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'de kupalar kazanmak ve şampiyonluklar yaşamak istediğini belirtti.
Önemli hedeflerden bir diğerinin de Şampiyonlar Ligi olduğunu ifade eden Wiel, “En önemlisi; Şampiyonlar Ligi hedefi görünüyor. Bizler ve kulüp için çok önemli. Umarım Şampiyonlar Ligi’ne katılırız. Kulübümüzün geleceği için çok önemli. En başta söylediğim gibi tüm kalbimle ve tüm benliğimle bu forma için savaşacağım” şeklinde konuştu.

Taraftara özel bir parantez açan Hollandalı sağ bek, “Henüz gelmeden bile taraftarın çok muhteşem bir taraftar topluluğu olduğunu gördüm. İstanbul’a geldiğimde bunu hissettim. Karar vermemde ve burada kalmak istememde ki en önemli etkenlerin başında bu muhteşem taraftar geliyor. Gelmeden bu sevgiyi ve coşkuyu hissedebiliyordum, geldikten sonra neler olabileceğini düşünemiyorum. Onların desteği ve itici gücüyle sahada yerimizde duramayız. Bu anlamda her şeyimizi vermemiz gerektiğini biliyorum. O muhteşem taraftarla karşılaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İMZA TÖRENİ 14.00'TE

Öte yandan Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Hollandalı futbolcuyla yarın saat 14.00'te Ülker Stadı'nda sözleşmee imzalanacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr