Fenerbahçe, Roman Neustadter transferinde hedefine ulaştı. Daha önce maddi konularda anlaşma sağlanan Rus futbolcu dün İstanbul’daydı. Şehri gezen 28 yaşındaki başarılı futbolcu daha sonra kulübü ziyaret etti ve burada sarı-lacivertli yöneticilerle bir araya geldi. Neustadter varılan prensip anlaşmasının ardından resmi mukaveleye imza atacak. Sarı-lacivertli kulübün bu anlaşmayı kısa süre için resmen açıklayacağı belirtildi.

F.Bahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Roman Neustadter sarı-lacivertli yönetim ile görüşmek üzere dün akşam İstanbul'a geldi

 Patlamadan birkaç saat önce...

Sarı-lacivertli takımın prensipte anlaşmaya vardığı Rus savunmacı Roman Neustadter, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlamadan birkaç saat önce şehre ayak basan tecrübeli futbolcu, F.Bahçeli yöneticiler tarafından karşılandı ve kulüp binasında son görüşmeler yapıldı. Neustadter, daha sonra Kalamış'ta konaklayacağı otele geçti.
Resmi açıklama bugün

EURO 2016'da da mücadele eden Rus savunmacı ile ilgili resmi açıklamanın bugün yapılacağı öğrenildi.

Schalke ile sözleşmesi sona eren ve EURO 2016’da Rusya Milli Takımı foması giyen deneyimli futbolcu hem stoper hem de ön libero pozisyonunda oynuyor. 28 yaşında ve 1.90 boyunda olan Neustadter’in yapacağı kısa tatilin ardından Topuk Yaylası kampına katılacağı belirtildi. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın isteğiyle transferi bitirilen Rus futbolcu geçen sezon Schalke’de 38 resmi maçta forma giymişti. (Fotomaç)

Pray for İstanbul