Uzun bir süredir temas halinde oldukları Gregory van der Wiel'le her konuda anlaşan Fenerbahçe'de, Hollandalı'yı taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı.

Son olarak PSG forması giyen Hollandalı sağ bek, İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.

İmza töreni yarın 14.00'te gerçekleşecek.

Havaalanına indikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu van der Wiel, "Çok iyi duygularla geldim. Görüşmelere başladığımız günden beri Fenerbahçe taraftarı tarafından muazzam bir sevgiyle karşı karşıyayım. Çok iyi hissediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum."

Kulübün sembol oyuncusu Gökhan Gönül'ü şampiyon Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, bu çalımın acısını çabuk unutturdu.

Fransa Ligue 1'i zirvede bitiren PSG'nin başarılı kanat oyuncusuna geçtiğimiz günlerde şehir turu yaptıran Fenerbahçe, kulübüyle kontratı sona eren ve boşa çıkan futbolcuyla aradaki son pürüzleri giderdi.

İMZA PARASI 2 MİLYON EURO

Hafta başında Fenerbahçe'ye resmi imzayı atacak olan 28 yaşındaki Gregory van der Wiel'in sözleşmesi 3 yıllık olacak. 2 milyon Euro imza parası alacak olan oyuncuya her sezon için 2.2 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Futbolcunun maç başı ücreti ise bulunmuyor.

Öte yandan EURO2016'da Portekiz ile harikalar yaratan Luis Nani'nin geleceği hala belirsizliğini korusa da özellikle yerli yıldızları tek tek takımdan ayrıldığı için endişeye kapılan taraftarların bayram hediyesi Van der Wiel'le de sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.

Aatif'ı renklerine katan yöneticiler, Rus stoper Roman Neustadter için de geri sayıma başladı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın bu oyuncunun Düzce'deki Topuk Yaylası kampına yetişmesini istediği çünkü Neustadter'i en kötü ihtimalle Şampiyonlar Ligi play-off'unda oynatmayı planladığı kulüpten sızan bilgiler arasında. (Vatan)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr