Fenerbahçe'nin Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Monaco eşleşmesinin ardından NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu'nun açıklamaları şu şekilde...

EN KUVVETLİSİ GELDİ

Grubun en kuvvetli takımı çıktı ama bundan sonraki de kuvvetli olacak. Biz inanıyoruz gideceğimize... Diğer takımda da milli takımda oynayan var. Onların da hazır olduğuna inanmıyorum. Mili maçlar vardı, dinlenme süreleri var. 2 hazırlık maçımız var sonra biz de hazır olacağız diye tahmin ediyorum

İYİ TRANSFERLER YAPTIK

Bizim şu anda kalecimiz iyileştirdiği taktirde normal şartlarda iskleletimiz hazır vaziyette, 3'lü savunma deneniyor ama olmazsa Pereira 4'lüye döner, oyuncuların belli seviyeleri var. Neustadter kaliteli, iyi oyuncular aldık. Skrtel de başladı. Emenike'yi de gördünüz kendine gelmiş. Sonuç olarak takım hazır gibi, biz idarecier olarak inanıyoruz. Bundan sonra zayıf görülen takım yok ki.

TARAFTARLARIMIZLA YENECEĞİZ

İkili maçlar belli olmuyor. Eğer kendi sahanızda gol yemezseniz avantajlı oluyor. Şimdi geçen sene burada yenildiğimiz takımları deplasmanlarda yendik, taraftarımzıın çoğu tatilde, maç geleceklerine inanıyorum ve iyi bir netice alacağız.

ORTA SAHAYA TRANSFER OLACAK MI?

Orta saha transferi için girişimimiz yok ama her zaman olabilir. Şu anda herkes Ağustos'a kadar futbolcusunu satıp satmamaya karar veremiyor, iyi oyuncuysa da bekleniyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr