Braga-Fenerbahçe maçının Hırvat hakemi Ivan Bebek'in karşılaşma boyunca verdiği kararlar tepki çekti.

Maç boyunca takdir haklarını Braga'dan yana kullanan Ivan Bebek'e Fenerbahçeli oyuncular sık sık tepki gösterdi. Hırvat hakemin kararlarına isyan eden isimlerden biri de Vitor Pereira'ydı. 44. dakikada Josef de Souza'nın karı kart gördüğü pozisyonda hakem Ivan Bebek'e itiraz eden Pereira, tribüne gönderildi.

Dakikalar 66'yı gösterirken, Fenerbahçe cezasahası içerinde gelişen Braga atağında, Silva şutunu çekti. Mehmet Topal'dan seken topu hakem tartışmalı bir şekilde penaltı olarak değerlendirdi. Mehmet Topal 2. sarı karttan oyun dışı kalırken, kaptan Volkan Demirel de itirazdan sarı kart gördü.

Hakem Ivan Bebek'in tartışmalı kararları Fenerbahçeli oyuncuların sinirlerini iyice gererken, Fenerbahçe'nin tek golünü atan Alper Potuk, oyunun da çığrından çıkmasının da etkisiyle rakibe yaptığı sert hareketin ardından 87'de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

90+7'de oyundan atılan 3. isim Volkan Şen oldu. Volkan Şen'in kırmızı kart sonrası hakemi itmesi dikkat çekerken Sarı-Lacivertliler, karşılaşmayı 8 kişi tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr