Yeni sezonda Türkiye'de şampiyonluk yaşayıp, dördüncü yıldızı takmak isteyen, Avrupa Kupaları'nda ise alacağı başarılı sonuçlarla gidebileceği yere kadar gitmek isteyen Fenerbahçe, transferde gaza bastı.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin, 10 numara arayışlarına başladığı bildirildi. Dick Advocaat'ın, forvet arkasına hem hücumları yönlendirebilecek hem de tecrübesiyle takıma liderlik edecek bir isim istediği ve rotayı Manchester City'de forma giyen Samir Nasri'ye çevirdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Samir Nasri, Manchester City'nin başına Pep Guardiola'nın gelmesi sonrasında gözden düşmüştü.

Kiralık formülü devrede

İspanyol hoca Pep Guardiola'nın kadroya almadığı 29 yaşındaki Samir Nasri'yi kadrosuna katmak adına İngiliz ekibiyle masaya oturan Fenerbahçe'nin, öncelikli olarak kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.

Manchester City'nin, transfere onay vermesi halinde hemen Samir Nasri ile masaya oturacak olan Fenerbahçe'nin, bu transferi hızlı bir şekilde sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi. Manchester City'den birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt alınması bekleniyor.

(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr