Büyük yatırım yaparak lige başlayan ancak ikincilikle yetinmek zorunda kalan Fenerbahçe’de yıldızlar birer birer yol ayrımında. Caner Erkin ipleri ilk koparan oyuncuydu. Portekizli Bruno Alves, kalacağını duyurmasına karşın ani bir kararla eşyalarını ülkesine gönderdi ve kalmayacağını açıkladı. Ardından bir diğer savunma oyuncusu Kadlec, Sparta Prag ile görüşmelere başladı ve dün bu transfer resmiyete dönüştü. Kadlec yeni kulübüyle 3 yıllık anlaşma sağladı.

NANİ DE GİDİCİ

Gitme hazırlığındaki bir başka futbolcunun ise Nani olduğu iddia edildi. Nani de eşyalarının bir bölümünü ülkesini göndermeye başlamış. Bu da iplerin koptuğunun bir göstergesi. Arabasını, motorunu ve özel rejenerasyon makinesini Portekiz’e yollayan Nani’nin ayrılması an meselesi. Yıldız futbolcu devre arası Çin’den aldığı teklifi düşünmeye başlamıştı. Ancak şampiyonluk yarışı nedeniyle yönetimin de isteğiyle takımda kaldı. Yönetim sezon sonu benzer bir teklif gelirse kolaylık sağlanacağını o dönem Nani’ye ifade etmişti.

SADETTİN SARAN: ŞAMPİYONLUK YAKIŞIRDI

Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kocaeli Üniversitesi’nde katıldığı bir etkinlikte Sarı-Lacivertli takımın durumunu değerlendirip “Fenerbahçe’ye şampiyonluk yakışırdı. Ancak basketbol takımımızın Euroleague ikinciliğiyle teselli bulduk” dedi.

LİGDEKİ SON RAKİP SİVAS

Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında bugün 20.00'de Sivasspor'a konuk olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr