Geçen sezonu kadrosuna kattığı çok sayıdaki yıldız futbolculara karşın ‘hüsran’la tamamlayan Fenerbahçe’de yönetim yeni isimlerin transferi için kolları sıvadı. Belinden ameliyat geçiren Volkan Demirel’e alternatif olarak Eskişehirspor’dan Boffin’i listeye ekleyen Sarı - Lacivertliler, savunmada köklü değişiklik yapmak durumunda. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Kadlec, Serdar Kesimal ve Abdoulaye Ba’nın ayrılmasıyla savunma hattını sil baştan yeniden kurmak zorunda kalan Fenerbahçe birçok oyuncuyla ilgilenmeye başladı.

Sağ bek arayışı

Sarı - Lacivertliler sağ bek için öncelikle Barcelona’dan Martin Montoya ile anlaşsa da Real Madrid ile sözleşmesi biten Alvaro Arbeloa ve Paris Saint-Germain ile kontratı sona eren Van der Wiel de listede yer alan isimler olarak göze çarpıyor.

Stopere Skertel

Stoperde ise ilk aday Liverpool’dan Martin Skrtel. Adı Roma ile de anılan Slovak futbolcunun yanı sıra Porto’dan Maicon’u da listede tutan Fenerbahçe, öncelik verdiği Skrtel transferinin gerçekleşmeme ihtimalini düşünerek Güney Amerika pazarında da çalışmalar yapıyor. Hücum hattı için Medicana Sivasspor’dan Aatıf Chahechouhe ile anlaşan Fenerbahçe teklif yaptığı Hatem Ben Arfa’dan yanıt bekliyor. Nice ile sözleşmesi biten Ben Arfa’yı Avrupa’dan birçok kulüp istiyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr