Fenerbahçe bir yandan Beşiktaş'ın puan kaybı için pusuda bekliyor bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu hazırlıyor.

“Trabzon maçı sonrası sözleşmesi biten oyuncularla görüşeceğiz” diyen Başkan Aziz Yıldırım’ın gündeminde sadece Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile daha görüşme yapılmazken dış transferde Andrija Zivkovic, Serdar Aziz, Sofiane Feghouli, Eren Albayrak ve Eren Derdiyok için nabız yoklandı.

Valencia ile sözleşmesinin sonuna gelen ve yaz transfer döneminden beri Fenerbahçe'de forma giymek isteyen Feghouli, kulübüyle yeni sözleşme imzalamadı. Eren Derdiyok ve Zivkovic için de kapıları çalan Kanarya, iki hücumcuyu da Euro 2016 başlamadan noktalamak istiyor.

Caner Erkin'in olası ayrılığı için de Eren Albayrak o bölge için düşünülen isim. Kadlec, Alves ve Ba'nın da bileti kesildi. Serdar Aziz'in de bu üçlünün yerini doldurması bekleniyor.

Alves, Kadlec ve Ba’yı göndermeyi düşünen Sarı-Lacivertliler, Bursa’nın milli stoperi Serdar Aziz ile nokta atışı yapmak istiyor. Timsahlar’ın, “Değerini bulan oyuncumuzu satarız” mesajı Fenerbahçe’nin iştahını kabarttı. O teklif, sezon bitmeden yapılacak. (fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr