Fenerbahçe’de operasyon başladı. Son iki sezondur başarısız bir performans sergileyen futbol takımı için start alan yönetim, Lens’e kalması için teklif yaparken Emenike, Van Persie, Stoch ve Wiel’e “kulüp bulun” mesajı gönderdi. Sözleşmesi sona erecek oyuncular arasında bulunan Hasan Ali düşünmek için süre istedi. Tecrübeli isim Volkan Demirel ise “Fenerbahçe için pazarlık yapmam. Sözleşmeyi doldurun, altını imzalayayım” dedi. Yönetim, 15 yıldır kaleyi koruyan Volkan’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Lens için Beşiktaş devrede

Fenerbahçe’de sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Hollandalı futbolcu yüzde 100 performans göstermese de kulüpleri peşinden koşturmayı başardı. Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz günlerde Lens’in menajerleriyle buluştuğu öğrenildi. Kozyatağı’nda bir otelde yapılan görüşmede Hollandalı futbolcu için 3.3 milyon Avro önerildi. Lens’in önceliği Fenerbahçe ancak arada büyük fark olursa profesyonelce hareket etmeyi planlıyor. Menajerleri Lens için 4 yıllık sözleşme istiyor.Fenerbahçe’de sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Hollandalı futbolcu yüzde 100 performans göstermese de kulüpleri peşinden koşturmayı başardı. Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz günlerde Lens’in menajerleriyle buluştuğu öğrenildi. Kozyatağı’nda bir otelde yapılan görüşmede Hollandalı futbolcu için 3.3 milyon Avro önerildi. Lens’in önceliği Fenerbahçe ancak arada büyük fark olursa profesyonelce hareket etmeyi planlıyor. Menajerleri Lens için 4 yıllık sözleşme istiyor.

Hibrit çime geçiyor

Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor maçının ardından Ülker Stadyumu’nda yenileme çalışmalarına başlayacak. Yönetim, yeni sezonda zeminin iyileştirilmesi için bir an evvel çalışmaların başlaması talimatını verdi. Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy’de son 17 yılın en kötü iç saha performansını gösterdi. Sarı-Lacivertliler seyircisi önünde 19 puan kaybetti. Bu maçlarda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr