Fenerbahçe'nin Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'e teklif sunduğu öne sürüldü.

Ligde özellikle son haftalarda yaşadığı kayıplarla lider Beşiktaş'ın gölgesinde kalan Sarı-Lacivertli ekipte Vitor Pereira'nıın geleceği, tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda Portekizli çalıştırıcıyla yola devam etmesi beklenmezken teknik direktörlük koltuğu için önemli bir isim ortaya atıldı.

Sözcü gazetesinin haberine göre takımı Joachim Löw'e emanet etmek isteyen Başkan Aziz Yıldırım, Alman çalıştırıcıya hem milli takımı hem de Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklif sundu.

Tecrübeli teknik adamla sezon başında da bir görüşme yaptığı kaydedilen Yıldırım'ın Alman teknik adamdan "Avrupa Şampiyonasına konsantre olmuş durumdayım. Turnuva sonrası görüşebiliriz" yanıtı aldığı öne sürüldü.

Öte yandan Başkan Yıldırım'ın Löw'ü Fenerbahçe'ye kazandırabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı da ifade edildi.

Son dönemde Almanya'yla büyük başarılara imza atan Joachim Löw, kariyerinin başında 1998-1999 sezonunda Sarı-Lacivertliler'de görev yaptıktan sonra bir süre Adanaspor'u da çalılştırıp ülkemizden ayrılmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr