Süper Lig’de 7. haftayı 1-1’lik Alanyaspor beraberliğiyle moralsiz kapatan Sarı - Lacivertliler’de gözler, perşembe günü oynanacak M.United karşılaşmasına çevrildi. UEFA Avrupa Ligi’nde A Grubu’nda Feyenoord galibiyeti ve Zorya Luhansk beraberliği sonrasında topladığı 4 puanla lider konumda bulunan Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu kötü futbol taraftarları dev maç öncesinde tedirgin ediyor. Old Trafford Stadı’ndaki zorlu karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek.

Akıllar Bolic’in golünde!

Devler Ligi’nde 1996 yılında yine Old Trafford’da rakip olduğu M.United’ı Elvir Bolic’in attığı golle yenerek Kırmızı Şeytanlar’ın iç sahasındaki 40 yıllık yenilmezlik serisine son veren Sarı - Lacivertliler bu zaferini ikinci kez tekrarlayabilecekler mi? Bu karşılaşma öncesinde Manchester United’ın inişli çıkışlı bir görüntü çizmesine ek olarak yoğun maç takvimi sebebiyle Memphis Depay, Michael Carrick, Matteo Darmian gibi yedek ama yıldız futbolcularıyla Fenerbahçe’nin karşısına çıkması bekleniyor.

LENS-SOW YİNE YOK

Fenerbahçe’de sakatlığı süren oyunculardan Ozan’ın yanı sıra Lens ve Sow’dan da kötü haber geldi. İki oyuncunun Manchester United maçına da yetişemeyecekleri belirtildi. Lens ve Sow için kulüp doktorları perşembe günü oynanacak Manchester maçını hedef alırken bu futbolcuların iyileşme süreci uzadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr