Fenerbahçe'de Gökhan Gönül bilmecesi çözülmüş değil. Geçtiğimiz hafta sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını açıklayan Gökhan Gönül, önceki gün Fenerbahçe Yöneticisi Ali Yıldırım'ı arayarak takımda kalmak istediğini bildirdi. Bu gelişme üzerine yönetimin beklentisi Gökhan'ın yaptığı ayrılık açıklaması üzerine yeni bir özür açıklaması yaparak kalması yönündeydi. Ancak deneyimli futbolcu, bu gelişmelerin ardından yönetimden bir ek süre daha istedi. Bu istek yönetimin tepkisini çekerken Gökhan'ın takıma dönüş ihtimali yeniden zayıfladı.

BARÇA VDİYLE...

Gökhan daha önce menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla Beşiktaş ile el sıkışmıştı. Ancak menajer Bulut'un milli futbolcuya Barcelona'nın da aralarında bulunduğu üst düzey bir Avrupa kulübü vaadiyle gelmesi Gökhan'ın kafasını karıştırdı. Deneyimli futbolcunun ek süre talebi de buradan kaynaklandı. Süreçten dolayı büyük stres yaşayan Gökhan, dün milli takım antrenmanını yarıda bıraktı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde Gökhan'dan haber beklediklerini açıklamıştı. Fenerbahçe ise Gökhan'ın ayrılma ihtimalini düşünerek Barcelona'dan Martin Montoya'yı ikna etmiş ve transferi tamamlama aşamasına getirmişti.
Şimdi herkes Gökhan Gönül'ün son kararını vermesini ve geleceğini belli edecek imzayı hangi kulüp için atacağını merak ediyor.

(Ntvspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr