Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat, Lens'in yokluğunda cuma günü kimi oynatacağına henüz karar veremezken, kanatta Volkan Şen'in görev yapması, takım liderliğinde ise Alper Potuk ve Mehmet Topal'ın sorumluluk alması bekleniyor.

ALPER YETENEKLERİNİ SAHAYA YANSITINCA...


Sarı-Lacivertli kulüpte dördüncü sezonu yaşayan Alper Potuk, bu sezon ortaya koyduğu hırslı futbol ve olgunluğuyla yönetimin ve taraftarın büyük beğenisini kazanmaya başladı. Son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında Jeremain Lens ve Mehmet Topal ile birlikte takım arkadaşlarına ateşleyen isimler arasında yer alan 26 yaşındaki oyuncuya övgüler yağıyor. Yeteneklerini sahaya doğru yansıtınca, takım oyununa uyum sağlayıp, etrafındaki oyuncularla sürekli göz temasında bulununca 10 numara bir futbolcuya bürünen Alper, Konyaspor maçında takımın en büyük kozu olacak.

KAPTAN MEHMET TOPAL YİNE İŞBAŞINDA


Alanya deplasmanında önce kabus dolu anlar yaşayan ardından 2-0'dan 3-2'lik bir galibiyet almayı başaran Fenerbahçe'de Mehmet Topal ve Lens'in soyunma odasındaki, "Bu iş böyle gitmez. Biz bu takımı yeneriz" sözleri, müthiş geri dönüşü sağlamıştı. Volkan Demirel'in sakatlığı nedeniyle sahaya kaptan çıkan Mehmet Topal yine sorumluluk üstlenecek. Josef'in cezasının tamamlanması nedeniyle daha rahat hareket edecek olan Mehmet Topal, hem arkadaşlarını motive edecek hem de daha sık ileriye çıkarak forvet hattına yardımcı olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr