Ara transfer döneminde orta saha hattına transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Chelsea’nin yıldız futbolcusu Cesc Fabregas’ı gündemine aldı.

Goal.com İngiltere muhabirinin ulaştığı bilgilere göre sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ara transfer döneminde yapacağı flaş bir transferle üzerindeki baskıları azaltmak istiyor.

Bu doğrultuda harekete geçen ve Chelsea’den ayrılması beklenen Fabregas’ın durumunu yakın takip altına alan sarı-lacivertliler, başarılı orta saha oyuncusunun transferi için ara transfer döneminde İngiliz kulübünün kapısını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifiyle çalmaya hazırlanıyor.

MILAN DA İSTİYOR

Fenerbahçe’nin bu transferdeki en ciddi rakibi ise bir süredir oyuncuyla yakından ilgilenen İtalyan devi Milan.

Teknik Dirketör Antonio Conte, geçtiğimiz günlerde bu sezon N’Golo Kante ve Nemanja Matic’in gölgesinde kalan Fabregas’ın çalışmalarından memnun olduğunu ve oyuncusunun satılık olmadığını dile getirse de, yıldız futbolcunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.

29 yaşındaki Fabregas, bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar sadece üçü ilk 11’de olmak üzere altı maçta görev aldı ve iki gol atıp iki de asist yaptı.

(GOAL)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr