Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor. Defalarca yazdık, hâlâ yazıyoruz. Kim bilir belki daha çok yazmaya devam edeceğiz. Fatura ağır. Paralar hep boşa akıtılıyor. Şampiyonlar Ligi’ne tam 8 yıldır katılamadı Sarı - Lacivertliler. Kurulan kadrolara bakıyoruz mükemmel, hatta mükemmel ötesi. Nedense futbolcular formayı üzerlerine geçirdiklerinde bal yapmayan arı oluyor. Birkaçı istisna. Geride bıraktığımız sezon bunu fazlasıyla yaşadık. Bazıları sezon sonu zaten gittiler. Asıl en başta gitmesi gereken teknik direktör Pereira’ydı. Defalarca başarısız damgası yiyen bu hocanın Aziz Yıldırım tarafından tutulmuş olmasını hâlâ anlamış değilim.

Bahanesi zemin

Monaco maçı bitmiş, takım kaybetmiş, Portekizli sahanın kötülüğünden şikâyet ediyor. Hocam önce sen yaptığın hatalardan söz etsen daha iyi olmaz mı? Bozuk zemin kılıf olmamalı. Hataların ayyuka çıktı. Yazık değil mi bu taraftarlara. Her maça koşarak gidiyorlar, kombine alıyorlar. İyi şeyler görmek hakları değil mi? Neden evlerine hüsran yaşayarak dönsünler.

3-5-2 de tutmadı

Geçen yıldan bir kupa yok. Bu yıl başlangıç yine hüsran. Kadıköy’deki ilk Monaco maçında ışık alır gibi olmuştum, demek ki yanılmışım. 3-5-2 taktiği de tutmadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr