UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de 2-0 devirdiği Lokomotiv Moskova'ya konuk oluyor. Saat 18.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

AVRUPA'DA 12. MAÇ

Sarı-lacivertli ekip A Grubu'nu Ajax ve Celtic'i geride bırakarak ikinci sırada tamamlayan ve bir üst tura yükselmeye hak kazanmıştı. Aynı zamanda grubun son maçında, soğuk hava şartlarında Molde'yi de 2-0 devirmeyi başarmıştı.

Bu sezon Avrupa'daki 12. maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba ile Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas kritik mücadelede görev alamayacak.

MOSKOVA CEPHESİ

Lokomotiv Moskova ise Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu'ndan lider olarak çıkmıştı.

Ara transfer döneminde takımın en golcü ismi Oumar Niasse'ı Everton'a satan Lokomotiv Moskova, ilk 18 haftası tamamlanan Rusya Premier Ligi'nde 32 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Rus ekibinde, Beşiktaş formasını da sırtına geçirmiş Manuel Fernandes forma giyiyor.

PUTİN TİŞÖRTÜ GİYEN TASAROV YOK
Konuk ekipte sakatlıktan yeni çıkan Roman Shishkin'in durumu belirsizliğini koruyor. Aynı zamanda Lokomotiv'in en büyük gol umudu Maicon Marques'in durumu da maç saati belli olacak.
İstanbulda Putin tişörtü giyen Dmitri Tasarov ise sarı kart cezalısı durumunda olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Logashov, Mykhalyk, Pejcinovic, Denisov, N'Dinga, Miranchuk, Samedov, Kolomeytsev, Kasaev, Skuletic

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, M.Topal, Josef, Ozan, Volkan, Van Persie, Nani

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr