Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında bu akşam Antalyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe, bu maçta gol atarsa üst üste 34 lig maçında gol atma rekorunu egale edecek

2 maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 5 puan önünde lider durumda olan Fenerbahçe, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Ligin 14. haftasında 2-2 berabere kaldığı Gaziantepspor maçından beri çıktığı 5 lig maçından da galibiyetle ayrılan sarı lacivertliler, 6. hafta 3-2 yenildiği Beşiktaş karşılaşmasından beri de sahadan mağlup ayrılmadı.
Vitor Pereira ve öğrencileri, 25 maçlık seriyi 4 maç daha uzatabilirse, kulüp tarihindeki 29 maçlık rekoru da egale edecek.

SAVUNMA ALARM VERİYOR
Zorlu Antalyapsor deplasmanı öncesinde teknik heyeti savunma hattındaki eksikler düşündürüyor. Kjaer'in cezalı, Ba'nın sakat olması sebebiyle Antalya deplasmanına sadece iki stoper ile giden Fenerbahçe, maç içerisinde kötü bir senaryo yaşanması durumunda Mehmet Topal'ı bu bölgeye kaydırabilir.

6 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Ligde Antalya deplasmanıyla beraber zorlu bir viraja girecek olan Fenerbahçe'de kart sınırındaki oyuncular dikkat çekiyor. Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza ve Alper Potuk kart sınırındaki isimler. Sarı lacivertliler, Antalyaspor'dan sonra sırasıyla Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş ve Akhisar ile oynayacak.
Gökhan Gönül kadroda
Fenerbahçe'de teknik heyeti sevindiren gelişme ise Gökhan Gönül'ün takımla birlikte antrenmanlara başlaması ve Antalya kafilesine dahil olması Şubat ayında 3 kulvarda zorlu bir takvime girecek olan Fenerbahçe'de yüzleri güldürdü.

ANTALYA MORAL ARIYOR
Antalyaspor'da beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılan Portekizli teknik adam Jose Morais takımının başında olmayacak. Lige iyi başlayan ancak devamını getiremeyen güney temsilcisi, son 4 maçında 3 mağlubiyet alarak küme düşme korkusu yaşamaya başladı. Antalyaspor'da bu maç takımın başında yardımcı antrenör Erol Malkoç olacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynana maçı, 90+7'de Nani'nin serbest vuruştan attığı golle Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
Muhtemel kadrolar Antalyaspor: Fornezzi; Inkoom, Celutska, Sakıb, Motta; Cicho, Makoun, Danilo, M'billa, Zeki; Eto'o Fenerbahçe: Volkan; Şener, Alves, Kadlec, Caner; Mehmet Topal, Josef, Diego; Markovic, Nani, Robin van Persie

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr