Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca ve oyuncusu Nikola Vukcevic, Fenerbahçe'yle oynayacağı Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesi öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve sıkı bir mücadele sözü verdi.

İlk maçta sarı lacivertli ekibe 1-0 mağlup olan Portekiz temsilcisi, yarın akşamı kendi sahasında oynanacak rövanş maçını kazanacaklarını savundu.
Kadıköy'deki mağlubiyete rağmen takımına inandığını belirten Fonseca, ligde Belenenses karşısında aldıkları 3-0'lık mağlubiyetin bu maç için belirleyici olmayacağının altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

"EVİMİZDE DAHA ZOR MAÇLAR OYNADIK"

Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Biz yine de evimizde çok daha zor maçlar oynadık. Oyuncularımızla ve taraftarımızla daha zor maçlarda mücadele edip kazandığımızı gördük. Özellikle Portekiz Kupasında bunu gösterdik. Elimizden gelen tüm güçle oynayıp galip çıkmaya çalışacağız.

"HEM SAVUNMA HEM HÜCUM"

Bu maçta savunmada olduğu kadar hücumda da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Savunmayı güçlü tutup fırsatlar vermemeye çalışacağız, bunun yanında fırsatları değerlendirip en makul şekilde Fenerbahçe kalesinde pozisyon yaratmaya çalışacağız.

"SON YENİLGİ BELİRLEYİCİ OLMAZ"

Ligde Belenense karışsında aldığımız yenilgi bir sürprizdi. Onu baz almıyoruz. Burada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. O maç, Fenerbahçe maçı için belirleyici değil.

"KAZANACAĞIZ"

Bragalı futbolcu Vukcevic ise yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Sahamızda çok zorlu maçlardan galip geldik. Bütün gücümüzle yarın oynayıp kazanacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr