Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda bugün Amed Sportif Faaliyetler ile yapacağı maç için günübirlik Diyarbakır'a gitti. Diyarbakır Havalimanı'nda Amedsporlu yöneticiler ve taraftarlarca karşılanan sarı lacivertli kafileye çiçek verildi.

KADIN FUTBOLCULARDAN ÇİÇEK
Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, saat 10.40'ta Diyarbakır Havalimanı'na indi. Kafileyi Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Amed Sportif'in yöneticileriyle kulübün kadın futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Sarı lacivertli kafile, bindikleri 2 otobüsle yoğun güvenlik önlemleri altında maçın oynanacağı Seyrantepe Spor Kompleksi'ne geçti.

1000 POLİS ÖNLEM ALDI
Stat çevresinde 600, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüslerin geçtiği güzergahlarda da 400 olmak üzere toplam 1000 polis güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde polis, bir çok noktada güvenlik bariyeri kurulurken bir çok noktaya da Toma araçları konulduğu görüldü. Asbaşkan Mahmut Uslu başkanlığındaki Fenerbahçe kafilesi, Seyrantepe Komplesi'ne vardı. 

 

STATTA KÖPEKLERLE ARAMA
Fenerbahçe kafilesi, gelmeden önce Seyrantepe Komplesi'nin içerisinde ve dışında, bomba uzmanı köpeklerle arama yapıldı. Stat çevresinde az sayıdaki Amed Sportif taraftar grubu dışında kimsenin olmadığı gözlendi.

FB PLAKALI OTOBÜS
Bu arada sarı lacivertli futbolcularını taşıyan Öz Diyarbakır firmasına ait otobüsün plakasının 21 FB 705 olması, Fenerbahçe'ye bir jest olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe, Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayacak karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek. (Hurriyet)

Fenerbahçe'nin Amedspor kadrosu açıklandı

Deniz Naki: Freedom yazsa sıkıntı olmazdı

Fenerbahçe, Diyarbakır'da moral arıyor

Amedspor, Fenerbahçe'yi bekliyor

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr