Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus ekibi Krasnodar'la eşleşti. Sarı lacivertli ekibin yöneticileri Stockholm'de oynanacak finale kadar yürüyeceklerini düşünüyorlar.

Kulübün asbaşkanlarından Ozan Balaban, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Şampiyonlar Ligi’ne benzer bir gruptan çıktık. Rakip kim olursa olsun oynayacağız, o düşüncedeyiz. İnşallah rakibimizi eleyip yolumuza devam ederiz. Advocaat tecrübeli. Yeter ki taraftarlarımız stadı doldursun. Taraftarlarla dolu Kadıköy başka oluyor. Taraftarın yardımıyla rakibi eleyeceğiz ve Stockholm’e doğru yol alacağız." şeklinde konuştu.

"İYİ BİR KURA ÇEKTİK"

Bir diğer asbaşkan Nihat Özbağı, FBTV'ye verdiği demeçte "İyi bir kura çektik. Yarı final oynamış bir takımız ve inşallah bu sene final oynayacağız. Şampiyonlar Ligi gibi bir gruptan geldik. Avantajlı durumdayız. İnşallah bu turu geçip diğer turlara bakacağız. İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Önder Fırat ise "Krasnodar kuvvetli bir takım ama biz yıldız ve kaliteli futbolculara sahibiz. Kalitemizi sahaya yansıtınca yenemeyeceğimiz takım yok. Bence iyi bir kura oldu." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr