KHK ve ihraçlarla ilgili kendisinden fikir beyan etmesinin istendiğini sosyal medya hesabından paylaşan Gülsin Onay, kendisinin hukukçu olmadığını ifade ederek haksızlıklara karşı olduğunu yazdı.

Gülsin Onay'ın bu yöndeki ifadelerini Instagram hesabından fotoğraf olarak paylaşan Fazıl Say, Onay'a tepki gösterdi.

“Mesela yılda beraber 20 konser verdiği yakın dostu İbrahim Yazıcı’nın ihraç sebebinin terör örgütü vesairesi olduğunu bunun gerçek olup olamayacağını nereden bilebilirdi devlet sanatçısı Gülsin Onay hanım öyle değil mi?” diye yazan Fazıl Say, “Dengin Ceyhan’ın ellerine takılan kelepçeye de itirazı olamaz, bilmiyor çünkü değil mi?” dedi.

Fazıl Say'ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Bu paylaşımı aslında koymak istemiyordum. Devlet sanatçısı Gülsin Onay.
Bir kırgınlık kızgınlığım var şu susanlara haliyle. “Bizim başımızdan geçenler onların başına gelseydi biz susar mıydık ?” diye soruyorum kendime.
Bakın: açıklama yapmış işte, konuyu kapatmış;

Kendisi hukukçu değilmiş, bilemezmiş, mesela yılda beraber 20 konser verdiği yakın dostu İbrahim Yazıcı’nın ihraç sebebinin terör örgütü vesairesi olduğunu bunun gerçek olup olamayacağını nereden bilebilirdi devlet sanatçısı Gülsin Onay hanım öyle değil mi?
Dengin Ceyhan’ın ellerine takılan kelepçeye de itirazı olamaz, bilmiyor çünkü değil mi?

Bilmiyor.
Haklı!
Hayatı boyunca bir devlet sanatçısı ve değerli bir solist piyanist olarak devletten aldığı maaşlar, kültür bakanlığı, dışişleri bakanlığı konser bütçeleri, ve aklımıza gelen her şey, düşündü mü acaba? onlar nereden geliyor? Onu da tabiki bilmiyor… İktisatçı değil çünkü )))) ben yardım edeyim kendisine; Uzaydan geliyor!”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr