Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, yarınki Türkiye-Hırvatistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Milli Takım oyuncularıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösteren Terim, bu nedenle kampta üzücü olayların yaşandığını ifade etti.

Terim, "Biz oyuncularımızın kafasının rahat olması için ne lazımsa yapıyoruz. Ama kimsenin özel işlerine karışmayız. Transfer güzel bir şey. İstenmek güzel bir şey. Kendi kulübüyle konuşmasını yasaklayamayız. En kötü zamanda alıyoruz çünkü. Haziran Temmuz ayları. Ama yazılanlar, söylenenler çıkan haberler... Burada analiz yapacak olsak başka türlü konuşmam lazım. Milli takımdır, orada çok önemli bir şampiyonaya gidiyorlar. Aman çocukların morali bozulmasın diyeceğimize ne kadar aleyhine haberler varsa bu aya denk geldi" dedi.

Kampta bazı hadiselerin yaşandığını söyleyen Terim, "Dünyanın gördüğü haberi biz yazmayalım mı? Yazmayın. Söylemeyin. 10-15 gün söylemeyin. Biz de açık istenen neyse, oyuncuların kafası rahat olsun diye yapıyoruz. Gökhan'ın mevzusu aylardır sürüyor. Bu konuda hassas davranan yok. Oyuncu yok, yönetici yok, başkan yok, gazeteci yok... Kampta bu hadiseden birkaç tane yaşadık. Bazı üzücü şeyler oluyor. Devam da ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr